Kolor & karameller med tryck

Smaskigt sega kolor eller knastrande karameller med ert tryck? Vilket som så kommer de uppskattas!

Kolor eller karameller med ert företags tryck är perfekta för att locka folk till er monter på en mässa eller för att skapa trevlig stämning på kontoret eller vid receptionen. Alla älskar en god kola eller karamell! En av Dixas favoriter är lakritsblandningen som vi har valt för våra egna karameller. Kontakta oss så skickar vi smakprover!

Våra kolor med tryck finns i smakerna: gräddkola, hallon, lakrits, chokomint, choklad, päron, melon, citronlakrits, gräddmint, hallonlakrits, pepparkaka, polka, jordgubb, mint.

Våra karameller med tryck finns i smakerna: fruktblandning, smörkola, kolamint, lakrits, chokladfylld mint, blandade smaker, pulverfylld lakrits, lakritsblandning, pulverfylld hallon/lakrits, polka, sur frukt, sur lakrits samt engelsk smörkaramell.

Leveranstid: ca 3 veckor efter godkänt korrektur
Tryckyta: pappret är 90 x 60mm, rekommenderad storlek på logotyp: 23 x 16mm
Trycks på vitt eller silverfärgat cellofanpapper.

Godispaket för mässan
Vi har nu satt ihop ett paket med våra favoriter från reklamgodisvärlden! Paketet är perfekt för påsken, julen eller mässan och inkluderar chokladbitar, tablettaskar och karameller. Läs mer om vårt godispaket för mässan.


Bildexempel på kolor och karameller med tryck från vårt tryckeri i Stockholm:

Vill du veta mer?

Fyll i formuläret om du har frågor om Kolor & karameller med ert företags tryck från Dixa tryckeri i Stockholm eller vill ha mer information.

Namn: Företag:
Telefon: Epost:
Antal exemplar:
Meddelande:
Spamskydd: Vad är åtta plus två? Skriv svaret med bokstäver, ej siffror.

Beställ ett provex

Fyll i formuläret om du vill beställa ett provex av produkten "Kolor & karameller med ert företags tryck från Dixa tryckeri i Stockholm". Observera dock att vi tyvärr inte kan skicka enstaka provex med just ert tryck, utan vi kommer då skicka otryckta eller med vårt eget tryck.

Namn: Företag:
Telefon: Epost:
Leveransadress:
Meddelande:
(Valfritt)
Spamskydd: Ange i text vad summan av åtta plus två blir.