Pennor med tryck

Reklampennor och pennor med tryck från Dixa tryckeri i Stockholm

Dixa pennor med tryck - en favorit bland giveaways

Vi har pennor med tryck i en mängd former, färger och storlekar! Vi älskar reklampennor med tryck eftersom det är en enkel och hållbar profilprodukt som uppskattas och används av alla.

Vi kan tillgodose alla era behov från smått till stort och från enklare till riktigt exklusiva pennor. Kontakta oss så lotsar vi er i reklampennornas underbara värld!

Varför ska man ha pennor med tryck?

  • Att pennor med tryck är så användbara gör att de sparas, så en och samma penna ger många exponeringar till mottagaren (jämfört med exempelvis en tidningsannons).

  • Dessutom är pennor antagligen den reklamprodukt som har störst tendens att byta ägare - vilket förstås gör att den ses av fler! Mer prisvärda reklamprodukter med lägre kostnad per exponering får man leta länge efter.

  • Ni kan enkelt förse er penna med logo, ett erbjudande eller er webbadress - anpassa er reklampenna efter tillfället. Välj en penna som harmonierar med eller på ett klädsamt sätt bryter av mot er grafiska profil och missa inte möjligheten att skapa en helt unik penna till just er organisation.
Bildexempel på reklampennor med tryck från vårt tryckeri i Stockholm:

Vill du veta mer?

Fyll i formuläret om du har frågor om Pennor med tryck och logo från Dixa tryckeri i Stockholm eller vill ha mer information.

Namn: Företag:
Telefon: Epost:
Antal exemplar:
Meddelande:
Spamskydd: Vad är åtta plus två? Skriv svaret med bokstäver, ej siffror.