Tablettaskar med tryck

Om ni vill ha en trevlig giveaway på mässan så är tablettaskar med ert tryck det perfekta alternativet

Våra tablettaskar trycks i högsta kvalitet med trycktekniken offset som möjliggör kreativa och snygga askar för alla behov. Placera er logga var som helst på tablettasken och tänk på att utnyttja askens alla sidor! Botten är dock enligt bestämmelser reserverad för innehållsdeklaration. Våra tablettaskar med tryck tillverkas självklart av papper som är livsmedelsgodkänt och i en anpassad anläggning.

Tablettasken fylls med ca 20 gram godis i valfri smak. Exempel på tillgängliga smaker är: blandade frukter, lakrits, mint, hård mint, eukalyptus, mjuk lakrits och "nostalgi".

Nyfiken på hur en av våra tablettaskar med tryck kan se ut och smaka? Kontakta oss så skickar vi en av Dixas egna tablettaskar med tryck!

Packas: wellkartong om 360 askar. Önskas askarna levererade i 100 pack tillkommer en extra packkostnad.
Hållbarhet: ca 1 år.
Leveranstid: ca 4 veckor efter godkänt korrektur.
Tryckyta: Tablettaskens storlek är 53*12*49 mm (höjd*bredd*längd).

Godispaket för mässan
Vi har nu satt ihop ett paket med våra favoriter från reklamgodisvärlden! Paketet är perfekt för påsken, julen eller mässan och inkluderar chokladbitar, tablettaskar och karameller. Läs mer om vårt godispaket för mässan.


Bildexempel på tablettaskar med tryck från vårt tryckeri i Stockholm:

Vill du veta mer?

Fyll i formuläret om du har frågor om Tablettaskar med ert företags tryck från Dixa tryckeri i Stockholm eller vill ha mer information.

Namn: Företag:
Telefon: Epost:
Antal exemplar:
Meddelande:
Spamskydd: Vad är åtta plus två? Skriv svaret med bokstäver, ej siffror.

Beställ ett provex

Fyll i formuläret om du vill beställa ett provex av produkten "Tablettaskar med ert företags tryck från Dixa tryckeri i Stockholm". Observera dock att vi tyvärr inte kan skicka enstaka provex med just ert tryck, utan vi kommer då skicka otryckta eller med vårt eget tryck.

Namn: Företag:
Telefon: Epost:
Leveransadress:
Meddelande:
(Valfritt)
Spamskydd: Ange i text vad summan av åtta plus två blir.